Acties 2017

Al een aantal jaar gaat Sinterklaas namens stichting Baie Dankie op huisbezoek in Leerdam en omgeving. Ook dit jaar kunt u het Sinterklaasfeest extra bijzonder maken. Wij komen graag op bezoek. Een bezoek is mogelijk op zaterdag 2, zondag 3 en dinsdag 5 december! We komen dan 20 minuten langs met 2 pieten voor €30,-.
Alle opbrengsten van deze actie komen aan het project in  Zuid-Afrika.
Voor meer informatie of reserveren kunt u contact opnemen via baiedankie@live.nl.
Reageer  snel, want ik kan slechts op 1 plaats tegelijk zijn!

Groet namens,
Sint en zijn Pieten

  • Millenniummarkt Leerdam zaterdag 6 mei 2017

Tijdens deze markt verkopen we weer zeeppompjes en snoeppotjes. Leuk om te geven en om te krijgen! Zeker met Moederdag voor de deur!

Locatie: Centrum Leerdam

  • Proteadag zaterdag 26 augustus

De Proteadag is speciaal voor Nederlandse ouders, die kinderen uit Zuid-Afrika hebben geadopteerd. Tijdens deze “reünie” kunnen zowel ouders als de kinderen genieten vaan veel Afrikaanse dingen, zoals muziek, dans en lekker eten. Wij bezetten een kraam op de markt en verkopen allerlei Zuid-Afrikaanse spullen. Van boboti tot sieraden en van kleding tot spellen. Er is voor ieder wat wils!

Locatie: Camping De Wije Werelt in Otterlo

Meer informatie op: www.vereniging-protea.nl

  • Zelf in actie komen voor Stichting Baie Dankie?

Graag! Hoe meer acties, hoe meer mensen we kunnen helpen!

Twee hartverwarmende voorbeelden:

“We konden heel veel spullen van ons eerste kindje nog gebruiken voor onze tweede. Tijdens ons kraamfeest vragen we een donatie voor Baie Dankie! Onze wens, om deze donatie te besteden aan een pasgeboren baby in Zuid-Afrika, kwam helemaal uit. De foto’s die we kregen waren geweldig om te zien!”

“Onze school was op zoek naar een Goed Doel voor dit schooljaar, dus heb ik Baie Dankie voorgedragen. Ze kwamen zelfs vertellen op school over Zuid-Afrika en hun stichting. Van het geld dat we ophalen kopen ze schooluniformen en schoolspullen.”

Deel ons jouw idee en wij denken graag met je mee!