Beste maatjies, betrokkenen, sponsors van Baie Dankie,
Op vrijdag 4 en zaterdag 5 oktober a.s. loopt Baie Dankie mee met de Samenloop voor Hoop in Leerdam. 
 
SamenLoop voor Hoop is een evenement van KWF voor iedereen die iets tegen kanker wil doen. Gedurende een 24-uurs wandelestafette staan we samen met lotgenoten stil bij kanker én vieren we het leven. Tijdens het evenement lopen deelnemers in teams en lossen elkaar af, zodat uit elk team altijd iemand aan het wandelen is. Ondertussen zorgen indrukwekkende ceremonies, een gezellige braderie en veel activiteiten ervoor dat het voor zowel de bezoekers als de deelnemers een onvergetelijk evenement is. De openheid, saamhorigheid en eensgezindheid maken van een SamenLoop een evenement dat niemand onberoerd laat.
We zouden het leuk vinden als jullie ons team komen aanmoedigen. Dat kan van vrijdag 16 uur tot zaterdag 16 uur. Op vrijdag om 16 uur is de openingsceremonie, om 21.30 begint de kaarsenceremonie en op zaterdag om 15.45 uur start de slotceremonie. Wees welkom! Adres: Plesmanstraat, Leerdam
 
Meelopen mag natuurlijk ook. Je kunt je opgeven via de site van KWF Samenloop voor Hoop Leerdam, team Stichting Baie Dankie Holland. 
We hopen jullie te ontmoeten.
Categorieën: Acties

0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *