Op 18 juli 2018 bestaat Stichting Baie Dankie 10 jaar!

Omdat de stichting haar tienjarig bestaan viert, is er een bijzondere actie ontstaan! Een echte Zuid-Afrikaanse 2 daagse fietstocht!

Door de Nederlandse invloeden in de geschiedenis van Zuid-Afrika zijn er meerdere Nederlandse plaatsnamen te vinden in Zuid-Afrika. Wij organiseren een fietstocht langs 8 plaatsen die ook in Zuid-Afrika liggen. We starten en eindigen in Leerdam! Onderweg passeren we Dordrecht, Gouda, Haarlem, Amsterdam, Amersfoort, Utrecht en Vianen. De tocht is in totaal ruim 300 km.

Verschillende niveaus’s

Om ervoor te zorgen dat iedere fietser in een groepje van hetzelfde niveau rijdt, kun je aangeven welke maximum snelheid het beste bij je past.

Deelname

Om deel te nemen aan de fietstocht vragen we een onkostenvergoeding van € 25,- én een minimaal sponsorbedrag van € 75,-. Voor € 60,- per maand helpen we één gezin op weg naar een betere toekomst. Dit gezin ondersteunen we dan met o.a.: schoolkleding voor de kinderen, een voedselpakket met basismiddelen, medische begeleiding, kinderopvang zodat ouders kunnen werken en maatschappelijke ondersteunen vanuit de plaatselijke organisatie NorSa.

Belangrijke informatie

Datum fietstocht: zaterdag 2 juni en zondag 3 juni 2018

Starttijd: vanaf 9.00 uur

Inbegrepen zijn: Fruit, koffie / thee / water, avondmaaltijd, overnachting in een clubgebouw, ontbijt, energierepen en een mooie herinnering.

Aantal plaatsen:  Er is plaats voor 50 personen, dus vol = vol! De eerste 25 inschrijvers ontvangen een bidon van Trek.

Vragen / aanmelden: Vragen stellen kan via baiedankie@live.nl of 06-54682682 (Dennis). Via onderstaand formulier kun je je aanmelden. We nemen dan direct contact met je op en je krijgt van ons een inschrijfformulier en sponsorformulier toegestuurd!

 


0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *