Lieve sponsors/betrokkenen van Baie Dankie,
Allereerst hopen we dat jullie allemaal in goede gezondheid zijn en het ook lukt om deze moeilijke periode mentaal door te komen.
Via deze mail willen we jullie laten weten dat er hard gewerkt wordt in Zuid-Afrika door NorSa. Elke dag wordt er voor héél veel mensen gekookt en worden er voedselpakketten uitgedeeld. Ze zijn zo dankbaar voor alle giften en dat ze er daardoor voor kunnen zorgen dat de mensen in Wellington, De Doorns, Sandhills, Stofland en Lubisi elke dag een maaltijd krijgen. Het is een hele organisatie (zoals jullie ook op de foto kunnen zien) om op afstand in de rij te staan om eten te krijgen, maar het werkt!
Wij zijn zo blij met jullie betrokkenheid en steun! Met elkaar zorgen we voor onze naasten ver weg, dat al die kinderen en volwassenen niet omkomen van de honger!
In de bijlage zit het reisverslag van Nel en Saskia die net voor de Lockdown terug waren uit Zuid-Afrika. Het verslag liet even op zich wachten vanwege de oproep van Marietjie voor Voedselpakketten, maar we willen jullie die nu toch toesturen. Om te laten zien hoe de projecten voor de Lockdown liepen (en hopelijk snel weer zullen gaan starten), hoe belangrijk contact met de mensen daar is, hoeveel steun het hen geeft dat ze weten dat ze niet vergeten worden en dat er mensen zijn in Nederland die om hen geven!
Veel leesplezier….  reisverslag Zuid-Afrika 2020
Categorieën: Laatste nieuws