Lieve mensen,
Wat een ontzettend warm gevoel krijgen wij van al jullie enthousiaste en lieve reacties op onze oproep om geld te geven voor Voedselpakketten in Zuid-Afrika. Op dit moment hebben al meer dan 80 mensen een gift overgemaakt!!! En er komen nog elke dag giften bij. Zo bijzonder om te merken hoe betrokken iedereen is bij Baie Dankie. We weten ook dat er op dit moment mensen zijn die geen extra geld over kunnen maken vanwege de financiële onzekerheid die ze zelf op dit moment ervaren. Alle begrip daarvoor! Toch mailen we deze mail naar iedereen die betrokken is bij Baie Dankie omdat we het niet alleen nu met elkaar doen maar het gehele jaar door. En we willen jullie allemaal de “Bedankbrief” van Marietjie laten lezen. Betrokkenheid kan namelijk meer zijn dan geld geven: meeleven, berichten delen met anderen, bidden, Engeltjes haken etc etc. Louise, Genevea, Marietjie en al het personeel van NorSa zien ons als hun “Baie Dankie familie” en ze zijn ontroerd dat we er altijd voor hen zijn. In betere tijden, in mindere tijden en nu in crisistijd.
NorSa heeft meer dan 150 clustergezinnen (dat zijn dus honderden volwassenen en kinderen) die nu extra voedselpakketten krijgen om de weken tijdens de Lockdown door te komen. Daarnaast gaat NorSa nu ook zorgen voor zo’n 1500 mensen die ook zonder voedsel zitten de komende tijd. Dit is een ontzettend groot aantal. De sopkombuisen/keukens zijn nu tenslotte ook dicht waardoor veel mensen een maaltijd per dag missen. Mensen hebben nu geen werk en dus geen inkomen. Deze mensen zullen geen volledig voedselpakket krijgen omdat dit niet te bekostigen is, maar zij zullen de basisprodukten krijgen zoals rijst, meel, olie. Hoe meer geld wij kunnen overmaken, hoe meer mensen ze kunnen helpen. Dus stuur onze mail met de oproep om een Voedselpakket te sponsoren gerust door naar vrienden en familie.
In de bijlage dus de Bedankbrief van Marietjie. Mochten jullie nog vragen, ideeën of suggesties hebben dan horen we dat natuurlijk heel graag.
We wensen jullie allemaal gezondheid toe, veel liefde om jullie heen en dat er snel een betere tijd komt.
Lieve groeten van Dennis, Leanne, Ingrid, Lisa, Corina, Koos, Nel, Erik en Saskia
Stichting Baie Dankie Holland
Categorieën: Laatste nieuws

0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *